dilluns, 11 d’abril del 2016

10.Conclusions:

La tecnologia es el futur del món, poc a poc es crearan noves màquines i noves tecnologies que ajudaran al món.

 
9.Tecnologies sostenibles:

 L'objectiu de l'arquitectura sostenible és dissenyar projectes que redueixin l'impacte mediambiental en les diferents activitats relacionades amb el disseny, construcció i cicle de vida d'un edifici.
Es té en compte l'impacte causat per la producció dels materials que seran emprats, així com el seu transport fins al lloc en què seran empleats; els costos mediambientals del procés de construcció; així com els costos derivats del manteniment de l'edifici durant tot el seu cicle de vida, com ara costos energètics derivats de la neteja o de l'ús de calefacció, condicionat, i altres serveis que requereixen en ús intensiu de recursos.
 
8. Impacte ambiental de la tecnologia:
Impacte ambiental de la tecnologia
Des dels temps prehistòrics les persones han obtingut recursos per caçar, protegir-se, etc., de la natura. La naturalesa és capaç de renovar molts recursos naturals si es consumeixen a un ritme adequat, però altres recursos no poden renovar-se. Per exemple, el petroli i el carbó triguen a formar-milions d'anys. No obstant això, des de l'època de la Revolució Industrial, les persones hem consumit la major part de les reserves mundials d'aquests combustibles fòssils. Durant molt de temps les necessitats industrials i tecnològiques s'han satisfet sense prestar atenció als possibles danys causats al medi ambient. Ara sembla que almenys es coneixen aquests danys; només falta posar els mitjans al nostre abast per evitar-los.La tecnologia al servei del medi ambient




7.Efectes socials de la tecnologia:

 Els avenços tecnològics han canviat dramàticament la manera en què la gent es comunica. La gent té més maneres de comunicar-se que mai abans, molts dels quals operen a altes velocitats i encara faciliten comunicacions instantànies entre múltiples persones. Les opcions, accessibilitat i assequibilitat de la tecnologia de la comunicació han canviat naturalment els hàbits i estils socials. Molts es preocupen que tot i que la quantitat de comunicació ha augmentat, la qualitat pot estar decreixent.

 
6.L'impacta de la tecnologia: 

La humanitat es troba en l'inici d'una nova època, en què aquesta perdent importància el treball físic que va requerir la revolució industrial al mateix temps que adquireix més importància el treball mental que necessita la nova revolució informàtica, els ordinadors actuals li proporcionen la informació que necessita per ampliar el seu potencial intel·lectual. Per primera vegada, la societat depèn d'un recurs que és la informació la qual és renovable i ens serveix per a la presa de decisions.

divendres, 8 d’abril del 2016

 Resultado de imagen de Inventos trascendentales:
5.Invents transcendentals en la resolució de problemes de la humanitat:

Les tecnologies han facilitat moltes coses de la vida quotidiana, ens ajuda dia a dia i són molt útils. També a les indústries els hi han facilitat molt a l'hora de produir, molt en poc temps. En medicina s'ha pogut evolucionar molt cercant moltes cures gracies a noves màquines inventades. Han resolt molts de problemes



 
 
http://www.buxaweb.com/historia/temes/contemp/segonarevolucioindustrial.htm
3.La segona Revolució Industrial:

El terme de Segona Revolució Industrial designa el conjunt de transformacions soci econòmiques interrelacionades que es van produir aproximadament entre 1870 i el començament de la Primera Guerra Mundial, en 1914. Durant aquest període els canvis es van accelerar fortament. El procés d'industrialització va canviar la seva naturalesa i el creixement econòmic va variar de model. Els canvis tècnics van seguir ocupant una posició central, al costat dels ocorreguts en els mercats, en la seva grandària i estructura. Les innovacions tècniques concentrades essencialment, en noves fonts d'energia com el gas, el petroli o l'electricitat; nous materials i nous sistemes de transport (avió i automòbil) i comunicació (telèfon i ràdio) van induir transformacions en cadena que van afectar al factor treball i al sistema educatiu i científic; a la mida i gestió de les empreses, a la forma d'organització del treball, al consum, fins a desembocar també en la política.


 2.La Revolució Industrial i la industrialització:

La Revolució Industrial o Primera Revolució Industrial és el procés de transformació econòmica, social i tecnològica que es va iniciar en la segona meitat del segle XVIII al Regne Unit, que es va estendre unes dècades després a gran part d'Europa occidental i Amèrica del Nord, i que va concloure entre 1820 i 1840.
Els inicis de la industrialització europea cal buscar-los en l'Edat Moderna. A partir del segle XVI s'albira un avanç en el comerç, mètodes financers, banca i un cert progrés tècnic en la navegació, impressió o rellotgeria. No obstant això aquests avenços sempre es veien llastats per epidèmies, constants i llargues guerres i fams que no permetien la dispersió dels nous coneixements ni un gran creixement demogràfic.
HISTÒRIA DE LA TECNOLOGIA

 L'home, des que es va adonar que era un ésser "intel·ligent" i per tant, podia modificar l'entorn d'acord a les seves necessitats, ha buscat formes de millorar les seves condicions de vida, aquesta recerca va donar origen a la tecnologia, la qual des que va aparèixer en la vida dels éssers humans no ha parat; provocant enormes canvis en totes les societats a través del temps.
Els objectes tecnològics, són totes les coses que fem servir en la vida diària, des del sabó de la dutxa fins als materials que fem servir a la feina.
       
 Els objectes tècnics al llarg de la història han canviat a causa:

* Materials, eines i tècniques disponibles en cada lloc i moment.

* Les fonts i les formes d'energia de les que es disposa.